040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Elektrisch verstelbaar zit sta bureau

Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau vermindert de zituren

De praktijk laat zien dat een elektrisch verstelbaar bureau bijzonder handig is. Mensen die altijd zittend werkten, staan nu meerdere uren per dag. Vroeger was het normaal om de hele dag achter de computer te zitten. In de pauze werd plaats genomen in de kantine en de rest van de dag zat men weer op de bureaustoel. We zien echter dat als een bureau elektrisch te verstellen is, dat dan het aantal zituren per dag duidelijk vermindert. U wilt ook een elektrisch verstelbaar zit sta bureau kopen? Maak dan gebruik van de service van De Kantoorinrichter.

Voordelen van verstelbaar zit sta bureau elektrisch zijn groot

 De eerste zit sta bureaus verschenen al lang geleden op de markt. Uiteraard zijn de modellen van nu hier niet mee te vergelijken. In eerste instantie had het nog heel wat voeten in de aarde om het bureau omhoog of omlaag te krijgen. Stond het bureau eenmaal omhoog, dan bleef het zo staan. Bij de elektrisch verstelbare zit sta bureaus is dat heel anders. Een druk op de knop is genoeg om het bureau te verstellen. U zult zien dat deze functie vaak wordt gebruikt.

Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau kopen bij De Kantoorinrichter

Voor een verstelbaar zit sta bureau elektrisch bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u een zit sta bureau aanschaffen? U heeft eerst nog behoefte aan meer informatie? Bel ons gerust en we vertellen u geheel vrijblijvend alles wat u wilt weten. Wij hanteren korte doorlooptijden en hebben een oplossing voor elk budget. Vraag ook gerust, zonder ergens aan vast te zitten, een offerte aan. De Kantoorinrichter is uw ideale partner. Onze responstijden zijn altijd bijzonder kort. U bent welkom voor 1 stoel, maar we kunnen ook een totale renovatie voor u verzorgen. Breed inzetbaar en zeer flexibel. Vraag vrijblijvend om advies of een op maat gesneden offerte.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken