De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Elektrisch sta bureau

De voordelen van een elektrisch sta bureau

Langdurig zitten is niet best voor de gezondheid. Zitten wordt zelfs wel het nieuwe roken genoemd. Juist mensen die werken op een kantoor, lopen het risico om veel te lang te zitten. Problemen die zich voor kunnen doen zijn onder meer nekklachten, overgewicht of een hoge bloeddruk. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor bewegen en een goede optie is daarom een sta bureau elektrisch verstelbaar. Wilt u een elektrisch sta bureau kopen? Kijk dan eens op de site van De Kantoorinrichter.

Een sta bureau elektrisch is ideaal voor het afwisselen van zitten en staan

Er zijn veel opties als u een elektrisch sta bureau wilt kopen. Uiteraard zijn er ook andere sta bureaus verkrijgbaar. Sommigen verstelt u in hoogte door te draaien aan een slinger. Een elektrisch sta bureau kopen is misschien iets duurder, maar heeft belangrijke voordelen. Moet er eerst aan een slinger gedraaid worden, dan kost dat enige moeite. Is het bureau echter door een druk op de knop omhoog of omlaag te krijgen, dan gaat dit veel sneller. Vooral mensen die het zitten en staan vaak afwisselen, zullen blij zijn met een elektrisch verstelbaar sta bureau.

U wilt een elektrisch sta bureau kopen?

Wilt u over een elektrisch sta bureau eerst meer informatie? Bent u benieuwd naar de prijs? U mag altijd even bellen naar De Kantoorinrichter. Een mail sturen is ook prima. Wij kunnen u zeker meer vertellen over de prijs van een elektrisch verstelbaar sta bureau. Indien u dit op prijs stelt, kunt u ook het formulier op onze site invullen. Wanneer wij uw gegevens hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We hanteren korte responstijden.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter