040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Elektrisch sta bureau

De voordelen van een elektrisch sta bureau

Langdurig zitten is niet best voor de gezondheid. Zitten wordt zelfs wel het nieuwe roken genoemd. Juist mensen die werken op een kantoor, lopen het risico om veel te lang te zitten. Problemen die zich voor kunnen doen zijn onder meer nekklachten, overgewicht of een hoge bloeddruk. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor bewegen en een goede optie is daarom een sta bureau elektrisch verstelbaar.

Een sta bureau elektrisch is ideaal voor het afwisselen van zitten en staan

Er zijn veel opties als u een elektrisch sta bureau wilt kopen. Uiteraard zijn er ook andere sta bureaus verkrijgbaar. Sommigen verstelt u in hoogte door te draaien aan een slinger. Een elektrisch sta bureau kopen is misschien iets duurder, maar heeft belangrijke voordelen. Moet er eerst aan een slinger gedraaid worden, dan kost dat enige moeite. Is het bureau echter door een druk op de knop omhoog of omlaag te krijgen, dan gaat dit veel sneller. Vooral mensen die het zitten en staan vaak afwisselen, zullen blij zijn met een elektrisch verstelbaar sta bureau.

U wilt een elektrisch sta bureau kopen?

Wilt u eerst meer informatie? Bent u benieuwd naar de prijs? U mag altijd even bellen naar De Kantoorinrichter. Een mail sturen is ook prima.  Indien u dit op prijs stelt, kunt u ook het formulier op onze site invullen. Wanneer wij uw gegevens hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We hanteren korte responstijden.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T
CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV