Directiekamer inrichting

DIRECTIEKAMER INRICHTING

De afgelopen jaren is de hoeveelheid inrichting van directiekamers in de kantoorinrichting markt afgenomen. Vaak wordt de inrichting van de directiekamer als standaard werkplek meegenomen. Jammer, want veel klanten én leveranciers verwachten van een directiekamer toch iets aparts. De Kantoorinrichter heeft voor elk budget een goede inrichting van uw directiekamer.

Als ons standaard assortiment niet biedt wat u wilt, dan kunnen we altijd de directiekamer inrichting in onze werkplaats laten uitvoeren. Wij maken een voorstel met computer renderingen voor u uit en voeren de tekeningen uit. Gaat u behalve directiekamer inrichting ook de rest van de werkplekken aanpassen of zelfs uw kantoor verbouwen? Wij zijn dan graag uw gesprekspartner. Wij sturen één van onze experts langs, die niet alleen verstand heeft van inrichting van directiekamers, maar ook van kantoorinrichting in het algemeen en het compleet verbouwen van uw kantoor!

We hebben een breed assortiment met betrekking tot de inrichting van uw directiekamer. Hout, glas, Hi-macs, fineer, HPL. U noemt het en wij hebben er een directiekamer van. Buiten het assortiment werkplekken hebben we ook kasten, ladeblokken, vergadertafels en een complete collectie bureaustoelen en vergaderstoelen om de inrichting van uw directiekamer compleet te maken. Wij hebben directiekamer inrichting in budget versies, maar ook in zeer exclusieve uitvoeringen.

Bent u op zoek naar de inrichting van uw directiekamer? Bel dan met De Kantoorinrichter, uw directiekamer inrichter, 040 286 1441 en maak een afspraak met ons.

Bent u op zoek naar meer, dan alleen een inrichting van een directiekamer? Ook voor standaard werkplekken in welke vorm dan ook bent u bij De Kantoorinrichter aan het goede adres. Als u de kantoren wilt verbouwen, dan kunt u een afspraak maken met één van onze experts.

DIRECTIEKANTOOR INRICHTEN

De inrichting van een directiekantoor vraagt vaak net een iets andere invulling dan de inrichting van de overige ruimtes in uw kantoorpand. Het directiemeubilair moet uitstraling hebben. Dit is zeer persoonlijk en zeker niet voor iedereen hetzelfde.

Naast comfort, wat uiteraard voor directie kantoorinrichting van belang is, kan de uitstraling variëren van strak en modern tot zeer luxe. Zo kunt u er bijvoorbeeld bij de inrichting van uw directiekantoor voor kiezen om dezelfde lijn van het overige kantoormeubilair door te zetten. Wilt u toch een uniek directiekantoor, dan hoeft u wellicht alleen maar te kiezen voor een andere kleur en u krijgt een hele andere uitstraling.

INRICHTING DIRECTIEKANTOOR, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Uitstraling en comfort zijn de sleutelwoorden bij het inrichten van een directiekantoor. Voor een mooie eenheid kan de keuze worden gemaakt om alles met één serie directiemeubilair in te richten. Dit geeft een mooie samenhang en geeft rust.

U kunt bij directie kantoorinrichting denken aan alleen een bureaumeubel, met bijpassende opbergruimte. Sommige series zijn veel uitgebreider en bieden ook bijpassende bureaustoelen, vergadertafels met bijpassende stoelen of bijvoorbeeld loungezitjes aan.

Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een combinatie van verschillend meubilair. Zo kan er bijvoorbeeld de wens bestaan om een deel van het huidige meubilair te hergebruiken. Niet elke serie directiemeubilair is uitgebreid en moet er soms uitgeweken worden naar andere fabrikanten, om een bijpassende vergadertafel of stoelen uit te zoeken, die de inrichting van de directiekamer complementeren.

Wilt u uw directiekantoor inrichten en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken, neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van directie kantoorinrichting en helpen u graag verder.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Complete kantoorinrichting bij DSV
Complete kantoorinrichting bij DSV

Complete kantoorinrichting bij DSV in Eindhoven In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de...

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...