040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Directiekamer inrichting

Directiekamer inrichting

De afgelopen jaren is de hoeveelheid inrichting van directiekamers in de kantoorinrichting markt afgenomen. Vaak wordt de inrichting van de directiekamer als standaard werkplek meegenomen. Jammer want veel klanten én leveranciers verwachten van een directiekamer toch iets aparts. De Kantoorinrichter heeft voor elk budget een goede inrichting van uw directiekamer.

Als ons standaard assortiment niet biedt wat u wilt dan kunnen we altijd de directiekamer inrichting in onze werkplaats laten uitvoeren. Wij maken een voorstel met computerrenderingen voor u uit en voeren de tekeningen uit. Gaat u behalve directiekamer inrichting ook de rest van de werkplekken aanpassen of zelfs uw kantoor verbouwen? Wij zijn dan graag uw gesprekspartner. Wij sturen één van onze experts langs die niet alleen verstand heeft van inrichting van directiekamers maar ook van kantoorinrichting in het algemeen en het compleet verbouwen van uw kantoor!

We hebben een breed assortiment met betrekking tot de inrichting van uw directiekamer. Hout, glas, Hi-macs, fineer, HPL. U noemt het en wij hebben er een directiekamer van. Buiten het assortiment werkplekken hebben we ook kasten, ladenblokken, vergadertafels en een complete collectie bureaustoelen en vergaderstoelen om de inrichting van uw directiekamer compleet te maken. Wij hebben directiekamer inrichting in budget versies maar ook in zeer exclusieve uitvoeringen.

Bent u op zoek naar de inrichting van uw directiekamer. Bel met De Kantoorinrichter uw directiekamer inrichter 040-2861441 en maak een afspraak met ons. Bent u op zoek naar meer dan alleen een inrichting van een directiekamer? Ook voor standaard werkplekken in welke vorm dan ook bent u bij De Kantoorinrichter aan het goede adres. Als u de kantoren wilt verbouwen dan kunt u een afspraak maken met één van onze experts.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Last van de akoestiek in een hoge hal, laat dan baffles plaatsen
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
projectinrichting in opdracht van Ahrend