040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Interieurbouw

Eindresultaat kastenwand op maat

Met gedegen en moderne interieurbouw maakt u uw kantoorinrichting af.

Ieder project en iedere branche heeft zijn eigen kenmerken. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen en eisen. Zeker op het gebied van een uitdagende en vernieuwende vormgeving of innovatieve en stimulerende werkomgeving. Interieurbouw op maat kan dan de oplossing zijn.

Wat biedt De Kantoorinrichter u op het gebied van interieurbouw?

  • Creativiteit
  • Vakmanschap
  • Inlevingsvermogen
  • Vakkennis
  • Kwaliteit
  • Service

De Kantoorinrichter kan uw maatwerkmeubilair laten ontwerpen door interieurarchitecten en laten fabriceren.
Wij werken met interieurbouwers die net zulke hoge eisen aan zichzelf stellen als u aan hen. Door ons volume kunnen wij scherp inkopen. U heeft 1 aanspreekpunt die uw interieurbouw regelt en zorgt voor de vertaling van uw wensen en eisen. Daarnaast zorgen wij dat logistiek alles tot in de puntjes verzorgd is en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Door onze eigen montagemedewerkers worden uw opdrachten vakkundig geplaatst.

Wij bedienen de volgende doelgroepen: * Zorginstellingen. * Non-profit organisaties. * Banken en verzekeringsbedrijven. * Bedrijven.

De Kantoorinrichter; voor uw interieurbouw! Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten