040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Diensten

De Kantoorinrichter biedt u een breed pakket aan diensten.

Wij verzorgen voor u projectmanagement en uitvoering van o.a:

  • Verhuizingen
  • Verbouwingsconcepten
  • Inhuizing van meubilair
  • Reinigen raambekleding
  • Shamponeren van uw tapijt
  • Reinigen van de bestaande stoelen

Indien er sprake is van projecten is het belangrijk dat u de werkomgeving krijgt die bij uw organisatie past. Door gedegen werkplekonderzoek/ consultancy te doen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat aansluit bij uw verwachtingen. Daarnaast hebben wij een aantal ijzersterke troeven in hand. Onze interieurarchitecten zorgen voor de juiste materialen en kleurstelling. Wij verwerken die naar 2 en 3D tekeningen met een foto realistische kwaliteit.

Wij controleren en bewaken deze trajecten op de wijze die u wenst, wilt u totaal geen bemoeienis tot in detail met de projecten die u aangaat, ook dat kan!

De kantoorinrichter heeft inmiddels ook veel ervaring opgebouwd met grote aantallen stoelen reinigen. Door onze flexibiliteit kunnen we deze werkzaamheden uitvoeren wanneer u het beste uitkomt. Ook hoeft de reiniging niet tot verstoring van uw werk te leiden. Wij kunnen het ter plekke doen terwijl u op een goede vervangende stoel zit of we doen het bij ons.

Wilt u met ons een vrijblijvend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen, schroom niet en bel ons! T. 040-2861441 of mail ons [email protected]

Willekeurige projecten

totaalinrichting projectstoffering tapijttegels
Maas Makelaar Eindhoven
Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer