040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Wie is De Kantoorinrichter?

De Kantoorinrichter is een onafhankelijke kantoor- en projectinrichter. Wij zijn gestart eind 2005. Onze ambitie is om het beter te doen dan u gewend bent. Aangezien wij niet van specifieke fabrikanten afhankelijk zijn, hebben wij de mogelijkheid elke wens van u te kunnen vertalen in een bijpassend product. Wij stellen u als klant werkelijk centraal en geven u een onafhankelijk advies.

U kunt, als u dat wenst, onze werkwijze mede bepalen; hoe en wanneer er geleverd moet worden, of wij voorraad voor u moeten houden etc. Wenst u juist zo min mogelijk werk aan het traject te besteden, hebben wij projectmanagers die de lasten van u overnemen.

Wat zijn de voordelen van het werken met De Kantoorinrichter?

  • Een grote mate van kundigheid, betrokkenheid en enthousiasme tijdens het gehele traject
  • Breed assortiment van meubel- maar ook afbouwproducten en uitgebreid dienstenpakket
  • Kwalitatief hoogwaardige inrichtingsvoorstellen met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding
  • 1 Contactpersoon die al uw vragen snel kan beantwoorden
  • Betrokkenheid en aanwezigheid bij (correcte) leveringen

Op al onze offertes geven wij u een laagste prijsgarantie. Mochten wij u elders een goedkopere offerte opvragen voor identieke producten dan geven wij u dezelfde prijs – 5% extra korting. Een geruststellende gedachte..

Bij ons kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met inrichting. U kunt ons inschakelen voor zaken als de voorbereiding op uw verhuizing of verbouwing met gedegen advies en inrichtingsplannen in 3D. Maar ook voor advies en levering van akoestisch dempende materialen.
Ons pakket omvat o.a. kantoormeubilair en meubilair voor de zorg, systeemwanden, vloerbedekking, sloopwerk, systeemplafonds, schilderwerk en verlichting. Bij ons kunt u ook terecht voor enkele stuks en details als prullenbakken, whiteborden en ergonomische accessoires. Daarnaast regelen wij de aanpassingen van stroom en data aansluitingen.
Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij regelen het snel en goed. Onze slogan is dan ook al jaren; De kantoorinrichter, wij (ont)- zorgen voor u!
U kunt telefonisch en per mail contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij u op kantoor. Laat u aangenaam verrassen door onze werkwijze en accuratesse en neem de proef op de som.

Wilt u alvast kennis maken met ons? Wij stellen hier ons graag alvast even aan u voor.

De Kantoorinrichter; Wij (ont-)zorgen voor U! Heeft u een aanvraag of wilt u vrijblijvend een keer van gedachten wisselen? Bel ons op 040- 2861441 of mailt u naar [email protected]

Willekeurige projecten

kantoorinrichting gemeente Geldrop
Eundresultaat-met-visgraat-PVC-en-lattenstructuur-op-de-wanden
3D inzicht van interieurontwerp UVT