040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Circulair meubilair

Denkt u bij nieuwe kantoorinrichting ook aan circulair meubilair?

De circulaire economie is tegenwoordig een belangrijk item. Dit houdt in dat u bij al uw aangekochte producten rekening houdt met het feit of het gerecycled wordt. Dit geldt ook voor circulair meubilair in uw kantoor. Het is als bedrijf belangrijk dat u nadenkt over de waarde van uw aangeschafte meubilair, niet alleen in geld uitgedrukt, maar ook uitgedrukt in de impact dat het materiaal heeft op het milieu. Wilt u een bewuste keuze maken voor duurzaam kantoormeubilair, gaat u dan voor circulair meubilair. Hiermee kunt u met recht zeggen dat u ecologisch verantwoord werkt.

Circulaire meubilair kan overal gevonden worden

Wanneer u er zich nog niet echt mee heeft beziggehouden, zult u zich ongetwijfeld afvragen wat circulaire meubilair is en hoe u eraan komt? Dit lijkt misschien moeilijk, maar is gemakkelijker dan u denkt. Circulair meubilair is niet meer dan hergebruikt oftewel refurbished meubilair. Dit hoeft niet te betekenen dat u hiervoor naar een kringloopwinkel moet gaan om tweedehands meubels aan te schaffen. Uiteraard is dit ook een mogelijkheid, maar het is voor te stellen dat u wel nieuwe en ongebruikte meubels wilt aanschaffen. Circulaire meubilair kan volledig nieuw zijn, maar het materiaal waaruit het meubilair bestaat is dan hergebruikt. Tegenwoordig zijn dit soort meubels overal te vinden, mede door de vele aandacht voor hergebruikte materialen.

Meubilair circulair aanschaffen met behulp van De Kantoorinrichter

De Kantoorinrichter heeft zich gespecialiseerd in het inrichten van complete kantoren. Wanneer u advies wilt over hoe u uw kantoor het beste kunt inrichten of hoe uw kantoor zo innovatief mogelijk ingericht wilt hebben, dan kunt u De Kantoorinrichter inschakelen. Ook wanneer het uw wens is om uw kantoor in te richten met meubilair circulair, dan kan De Kantoorinrichter u het beste adviseren hoe u dit aanpakt. Het team van De Kantoorinrichter heeft veel kennis over circulair meubilair en werkplekken, zodat u altijd met interieurexperts van doen heeft.

Willekeurige projecten

Maas Makelaar Eindhoven
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor