040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Circulair inrichten

Uw kantoor circulair inrichten is inrichten met oog voor de toekomst

Meer dan ooit wordt er bij het opnieuw inrichten van woonhuizen en kantoren gekeken naar de duurzaamheid van de inrichting. Ook wanneer u uw kantoor opnieuw wilt inrichten, ontkomt u er niet aan om na te denken hoe u uw kantoor zo milieuvriendelijk en klimaatneutraal kunt inrichten. Tijdens de productie van alle onderdelen van uw inrichting wordt CO² uitgestoten en doorgaans wordt de inrichting na enkele jaren gebruik weer vervangen. Vroeger was het zo dat meubilair, vloeren en andere onderdelen van uw inrichting richting vuilstort ging. Tegenwoordig wordt er met circulair inrichten rekening gehouden en worden oude inrichtingen hergebruikt.

Het circulaire inrichten als het nieuwe normaal

Tegenover het circulaire inrichten staat het lineaire inrichten. Wanneer de levensduur van producten voorbij was, werd de inrichting afgevoerd en meestal ging het naar de verbrandingsovens. Het circulaire inrichten houdt in dat er rekening gehouden wordt met de herbruikbaarheid van producten. Ook al is de levensduur verstreken of bent u erop uitgekeken, veel materialen voldoen nog uitstekend en kunnen dan gebruikt worden voor een tweede leven. Het circulaire inrichten is dus het hergebruiken van materialen. Dit beperkt zich niet tot enkele producten, dit kan met zoveel mogelijk onderdelen uit uw interieur. Een circulaire economie is het nieuwe normaal en vergt een verandering in denken.

Pas ook een circulaire inrichting toe met behulp van De Kantoorinrichter

Wanneer u als organisatie een circulaire inrichting wilt toepassen, dan straalt dit uit naar uw klanten. Klanten letten tegenwoordig goed op of hun leverancier rekening houdt met het milieu. Wanneer u uw kantoor volgens de regels van een circulaire inrichting inricht, dat houdt u ook rekening met het milieu. Het is begrijpelijk dat u nog niet goed weet hoe u uw kantoor circulair kunt inrichten. Waar moet u op letten en wat zijn de mogelijkheden? Neemt u dan eens contact op met De Kantoorinrichter. Als specialist op het gebied van kantoorinrichting, weten zij het beste hoe u uw kantoor circulair kunt inrichten.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

kantoorinrichting Utrecht
Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel
Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door