Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luxe kantoormeubelen

LUXE KANTOORMEUBELEN HOEVEN NIET DUUR TE ZIJN

Luxe kantoormeubelen vormen een belangrijk onderdeel van het realiseren van een stijlvolle inrichting en afwerking van uw kantoor. Het juiste meubilair kan niet alleen bijdragen aan de uitstraling van uw werkplek, maar helpt ook in hoge mate de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Van luxe bureaustoel tot stijlvolle fauteuils voor de ontvangst van gasten, bij De Kantoorinrichter bent u aan het juiste adres voor het realiseren van een luxe kantoorinrichting waarmee u de juiste indruk maakt.

Wilt u meer weten over de luxe kantoormeubelen en kantoorinrichting van De Kantoorinrichter? We komen graag persoonlijk met u in contact om te spreken over uw wensen en de mogelijkheden die wij zien om daar invulling aan te geven!

De voordelen van luxe kantoorinrichting

Luxe kantoormeubelen worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, afwerking met mooie details, stijlvolle ontwerpen en ergonomische functies. Ze zijn ontworpen met meer oog voor detail en duurzaamheid dan standaard meubilair.

Enkele populaire luxe kantoormeubelen zijn de luxe bureaustoel met lederen bekleding, executive bureaus met massief hout fineer, luxe belcellen en modulaire sofa’s voor zakelijke ontvangstruimten. Met de juiste meubelen realiseert u een luxe kantoorinrichting die in lijn ligt met uw visie en wensen en die helpt de identiteit van uw bedrijf over te dragen aan medewerkers en bezoekers.

Creëer een stijlvolle en prettige werkomgeving

Met de juiste kantoormeubelen kunnen we een luxe kantoorinrichting realiseren die bijdraagt aan een professionele en luxe uitstraling van uw kantoor. Onze luxe kantoormeubelen zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen en gaan jarenlang mee zonder hun prachtige uitstraling te verliezen. Zo kiest u met deze luxe en comfortabele kantoormeubelen niet slechts voor uitstraling en stijl, maar maakt u ook nog eens een keuze waarmee u nog jaren vooruit kunt.

De diverse producten in ons assortiment

Bij De Kantoorinrichter beschikken we over een breed pakket aan luxe kantoormeubilair. Van luxe bureaustoel met ongekend zitcomfort tot een prachtig bureau met royale afmetingen en prachtige details. Alle bureaustoelen, bureaus, fauteuils en ander luxe kantoormeubilair in ons aanbod producten zijn van hoge kwaliteit en leveren een perfecte bijdrage aan uw kantoorinrichting.

Over De Kantoorinrichter

Als onafhankelijke kantoor- en projectinrichter werken wij sinds 2005 elke dag hard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Omdat wij De Kantoorinrichter gestart zijn vanuit een passie voor kantoormeubilair en het optimaal inrichten van de werkruimte, stellen we u als klant daadwerkelijk centraal en kunnen we u op eerlijke en onafhankelijke wijze adviseren. Daarbij helpt het dat we niet gebonden zijn aan specifieke fabrikanten, waardoor uw wensen en behoeften altijd leidend blijven bij de oplossingen die wij u bieden.

Deze gedachte komt ook terug in onze manier van werken. U kunt mede bepalen hoe een samenwerking met De Kantoorinrichter eruit komt te zien. Het is immers maar net waar uw prioriteiten en eisen liggen. Zo bepaalt u hoe en wanneer er geleverd moet worden en of wij bijvoorbeeld voorraad voor u moeten houden. Wenst u juist een traject met zo min mogelijk input van uw kant? Met onze toegewijde projectmanagers nemen we u alle lasten en zorgen graag uit handen.

Bekijk voor meer informatie

Header-website-7

Bureaus

Home Vind de ideale kantoorbureaus bij De Kantoorinrichter Een comfortabele werkplek begint vaak bij de keuze van een kwalitatief bureau dat niet alleen functioneel is, maar

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
009
Kantoorinrichting bij Footlocker
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish

Blog & nieuws

csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
oplusa_meraki_0665
Door het gebruik van tapijt op kantoor verbetert u de akoestiek
Ontdek hoe tapijt geluid absorbeert en een comfortabele werkruimte creeërt | Lees al onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.
10.03.2021
csm_005094_WH_AT_2019_2761633b27
Doe uw gezondheid een plezier en kies voor bewegend zitten
Stijve benen en last van uw nek, schouders en rug? De oplossing is simpel. Stop gewoon met langdurig zitten tijdens het werk. Hoe u...
03.10.2019

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan