Directiemeubelen

MODERNE DIRECTIEMEUBELEN PASSEND IN ELK BUDGET

U zoekt directiemeubilair met een uitstraling die past bij uw functie en binnen uw organisatie. Nieuwe trends in directiemeubelen geven aan dat ook deze ruimte onderdeel uitmaakt van Het Nieuwe Werken. Hiermee wordt de pure directiefunctie gecombineerd met bijvoorbeeld een vergaderfunctie.

Directiemeubelen worden dus breder toegepast. Dit stelt andere eisen aan uw directiebureau en directiestoelen. Uiteraard zijn er ook nog veel bedrijven waarin de meer conventionele directiekamer nog volop in gebruik is.

DIRECTIEMEUBILAIR IN ELKE GEWENSTE STIJL, VOOR EEN IEDER WAT WILS!

Met directiemeubelen in een (directie-)kamer of ruimte wordt er meteen een speciale plek gecreëerd en wordt er gelijk een sfeervolle uitstraling aan een ruimte gegeven. Uiteraard moet deze uitstraling passen bij uw bedrijf, maar ook bij u als persoon en daar helpt de Kantoorinrichter u graag bij. We bespreken graag uw wensen met betrekking tot het directiekantoor en vertalen dit naar de juiste uitstraling.

Wij beschikken over een breed assortiment directiemeubels en hebben altijd iets wat bij u past. Wij staan u graag ter woord en bieden u graag deskundig advies.

Al onze directiemeubelen hebben een mooie afwerking van hoogwaardig niveau en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

De Kantoorinrichter heeft niet alleen directiebureaus in het assortiment, maar onze directiemeubelen zijn vaak zeer uitgebreider dan dat. Zo kunt u naast een bureau vaak ook een bijpassend ladeblok, dressoir, vergadertafels en kasten bestellen.

Kleur kan ook hier een belangrijke rol in spelen, directiemeubilair kan zomaar een heel andere uitstraling of beeld weergeven in een andere kleur decor.

Van de meeste directiemeubels beschikken wij ook over de kleurstalen, zodat u meer feeling krijgt met het product, indien gewenst sturen wij deze graag naar u op.

LIEVER EEN DIRECTIEKANTOOR OP MAAT?

De Kantoorinrichter kan u verschillende inrichtingsmogelijkheden bieden voor uw directiekantoor. Door het laten ontwerpen van een directiekantoor op maat, kunt u de ruimte helemaal specifiek naar eigen wens en inzicht uitvoeren.

Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van directiemeubilair, dus heeft u vragen gekregen, neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk voor meer informatie

Header-website-7

Bureau’s

Home WIJ HELPEN JOU COMFORTABEL TE WERKEN Wij helpen jou graag aan de perfecte, meest comfortabele werkplek. Er is een ruime keuze uit verschillende bureaus in

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

5/5
9.9/10
4.4/5
4.4/5.0

Onze projecten

CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

Kaam-en-Partners-9
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...

Blog & nieuws

Modulyss-Tapijttegels-First-Forward-speel-met-kleuren-800x800
Kantoorinrichting inspiratie
Bezig met een nieuwe kantoorinrichting? Een kantoor inrichten is geen makkie. Naast flexibiliteit en creativiteit wordt verwacht dat je bij de kantoorinrichting rekening houdt...
12.02.2019
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte...
19.04.2017
markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Voordelen van zit-sta werkplek. Je bent sneller bij het koffiezetapparaat, je krijgt meer complimenten over je nieuwe broek en het is beter voor je...
13.07.2018