De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Bureau kabeloplossingen

Praktische bureau kabeloplossingen

Zonder kabels geen kantoor. Hoe kunnen u en uw medewerkers werken zonder snoeren en kabels? Of die kabels nu zo handig en fraai zijn, dat is een ander verhaal. Werk de kabels daarom weg. Er zijn tal van praktische kabeloplossingen mogelijk. Zo is het prettiger en efficiënter werken aan een opgeruimd en leeg bureau. Werkplek bekabeling is uiteindelijk een investering die op diverse vlakken rendement oplevert. Advies nodig? Wilt u de bekabeling uitbesteden? De Kantoorinrichter is er voor u. Wij zijn gespecialiseerd in bureau kabeloplossingen.

Kabeloplossingen bureau voor een betere uitstraling

U investeert ook graag in een inspirerende werkomgeving? Wordt er van tijd tot tijd geschilderd? De interieurverzorgers doen nauwgezet hun werk? Is er aandacht voor veel groen in de werkomgeving? Het is prettig wanneer er juist ook aandacht is voor goede kabeloplossingen. Dit wordt in de praktijk namelijk regelmatig vergeten. Kabels netjes wegwerken? Ach, wie heeft er last van? Toch is het belangrijk om een overzichtelijk en opgeruimd bureau te hebben. Als de kabels niet netjes zijn weggewerkt, geeft dit een rommelige uitstraling. Dit is jammer van de investering op alle andere vlakken. Kabelmanagement is echter zo’n kleine investering, dat het zeker de moeite waard is om hier aandacht aan te besteden.

Resultaat van bureau kabeloplossingen

Efficiënte kabeloplossingen bureau kunnen wel gezien worden als de uiteindelijke finishing touch. Maakt u gebruik van de diensten van De Kantoorinrichter? We hebben veel ervaring op het gebied van kabelmanagement. Wat is het resultaat als u ons inschakelt? In ieder geval zullen uw apparaten langer meegaan. Als de bekabeling stil ligt en niet onnodig beweegt, verlengt dit de levensduur. Ook vangt de apparatuur op deze manier veel minder stof op. De processor wordt namelijk van de vloer gehaald. Daarnaast is het voor de interieurverzorgers veel makkelijker om alles goed schoon te houden. Zowel het werkblad als het vloeroppervlak is beter te bereiken. Tenslotte zullen ook uw werknemers tevreden zijn wanneer ze niet te maken hebben met lastige en ontsierende kabels. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter