040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Bureau kabeloplossingen

Praktische bureau kabeloplossingen

Zonder kabels geen kantoor. Hoe kunnen u en uw medewerkers werken zonder snoeren en kabels? Of die kabels nu zo handig en fraai zijn, dat is een ander verhaal. Werk de kabels daarom weg. Er zijn tal van praktische kabeloplossingen mogelijk. Zo is het prettiger en efficiënter werken aan een opgeruimd en leeg bureau. Werkplek bekabeling is uiteindelijk een investering die op diverse vlakken rendement oplevert. Advies nodig? Wilt u de bekabeling uitbesteden? De Kantoorinrichter is er voor u. Wij zijn gespecialiseerd in bureau kabeloplossingen.

Kabeloplossingen bureau voor een betere uitstraling

U investeert ook graag in een inspirerende werkomgeving? Wordt er van tijd tot tijd geschilderd? De interieurverzorgers doen nauwgezet hun werk? Is er aandacht voor veel groen in de werkomgeving? Het is prettig wanneer er juist ook aandacht is voor goede kabeloplossingen. Dit wordt in de praktijk namelijk regelmatig vergeten. Kabels netjes wegwerken? Ach, wie heeft er last van? Toch is het belangrijk om een overzichtelijk en opgeruimd bureau te hebben. Als de kabels niet netjes zijn weggewerkt, geeft dit een rommelige uitstraling. Dit is jammer van de investering op alle andere vlakken. Kabelmanagement is echter zo’n kleine investering, dat het zeker de moeite waard is om hier aandacht aan te besteden.

Resultaat van bureau kabeloplossingen

Efficiënte kabeloplossingen bureau kunnen wel gezien worden als de uiteindelijke finishing touch. Maakt u gebruik van de diensten van De Kantoorinrichter? We hebben veel ervaring op het gebied van kabelmanagement. Wat is het resultaat als u ons inschakelt? In ieder geval zullen uw apparaten langer meegaan. Als de bekabeling stil ligt en niet onnodig beweegt, verlengt dit de levensduur. Ook vangt de apparatuur op deze manier veel minder stof op. De processor wordt namelijk van de vloer gehaald. Daarnaast is het voor de interieurverzorgers veel makkelijker om alles goed schoon te houden. Zowel het werkblad als het vloeroppervlak is beter te bereiken. Tenslotte zullen ook uw werknemers tevreden zijn wanneer ze niet te maken hebben met lastige en ontsierende kabels. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds
Maas Makelaar Eindhoven
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler