Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Belcellen voor op kantoor

Breng rust in het kantoor met belcellen

Heeft u vaak last van telefonerende mensen op de werkvloer? Een becel is de perfecte oplossing! De belcellen zijn geluidsdicht zodat er ongestoord gebeld kan worden. In ons assortiment zitten diverse soorten belcellen in verschillende kleuren en maten. Voor ieder wat wils! 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een belcel? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat zijn belcellen?

We leven in een tijd waar calls, video calls, en lange telefoongesprekken niet meer weg te denken zijn, helaas is dit niet altijd even prettig voor de mensen in de omgeving.

Dit is waarom de belcel die vroeger in de straat gebruikt werd, nu in het kantoor gebruikt wordt. Beschikbaar in verschillende stijlvolle en moderne designs. Wilt u een losstaande belcel of toch liever hangende aan de muur. Open of gesloten? Wij kunnen het voor u leveren. Zo wordt uw kantoor nog een stukje rustiger en verhoogt u de privacy van uw medewerkers.

Bent u op zoek naar één of misschien meerdere belcellen voor uw werkruimtes? Neem direct contact op en wij zullen u graag helpen.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul uw gegevens en uw vraag in het contactformulier en wij zullen u de gevraagde gegevens snel toesturen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze klanten