040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting door de Kantoorinrichter

Bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw bedrijf, heeft u plannen om uit te breiden of heeft u misschien een mooi nieuw bedrijfspand op het oog maar geen idee hoe u de bedrijfsinrichting aan moet pakken dan bent u bij de Kantoorinrichter aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsinrichting kunnen wij u zeker helpen om tot een indeling te komen waar u en uw medewerkers zich in kunnen vinden.

Wij beginnen met het bekijken van het pand. Dat kan op locatie gebeuren maar is ook goed mogelijk aan de hand van een actuele plattegrond eventueel aangevuld met foto’s van de inrichting van het bedrijfspand op dit moment. Daarna gaan we samen in gesprek om te kijken wat de wensen zijn wat betreft het aantal werkplekken, vergaderruimtes en of concentratie werkplekken. Daarnaast kan er misschien nog ruimte zijn om een lunchruimte of relaxplek te realiseren.

Ook de aankleding en het kleurgebruik van de ruimtes wordt bekeken want naast bevorderen van de productiviteit is het ook van belang dat bij de inrichting van een bedrijfspand de sfeer goed aansluit bij de bedrijfscultuur. Dit kan bijvoorbeeld door middel van tapijt op de vloer of door de keuze van een bepaald bladdecor op de werkplekken. Verder kan aankleding met zitjes in bepaalde kleuren of gebruik van prints op de wanden heel goed helpen om een bepaalde sfeer neer te zetten.

De inrichting van een bedrijf is dus iets waar goed over nagedacht moet worden, de Kantoorinrichter doet dat graag met u samen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Maas Makelaar Eindhoven
projectinrichting in opdracht van Ahrend
Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T