040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestische wanden bureau

Akoestische wanden bureau hebben al veel mensen gelukkig gemaakt

Wat is geluid mooi. Denk alleen al aan zingende vogels. Of een prachtig koor of een orkest van hoog niveau. Wat denkt u van zingende kinderstemmetjes? Helaas kan geluid ook een ware plaag betekenen voor mensen. Luidruchtige buren bijvoorbeeld, wat kan dat lastig zijn. Ook op de werkvloer is geluid nogal eens een issue. Misschien gaat het om een collega die werkelijk altijd klaagt. Of een radiator die om de haverklap een irritant geluidje veroorzaakt. Erg handig zijn dan de akoestiek wanden bureau. Een rustig plekje om te werken. Vol met rust en privacy. Minder geluiden dringen door. Zoekt u ook naar akoestische wanden voor bureau? Dan bent u welkom bij De Kantoorinrichter. Bij ons is er voor elk budget een oplossing.

Zijn akoestiek wanden bureau wel echt noodzakelijk?

Zou het werkelijk zo’n vaart lopen? Een beetje omgevingsgeluid is toch geen enkel probleem? Toch blijkt een slechte kantoor-akoestiek het comfort van de medewerkers sterk te verminderen. Het is zelfs in sommige gevallen funest voor de gezondheid. En dan hebben we het nog niet eens over de productiviteit. Deze kan enorm omhoog door gebruik te maken van akoestische wanden bureau. De concentratie neemt automatisch toe. Een logisch gevolg is dat er meer werk uit handen komt.

Goede akoestische wanden voor bureau geven rust

Uit onderzoek blijkt dat goede akoestische wanden voor bureau het ziekteverzuim terugdringen. Hoe komt dit? Of u het gelooft of niet, geluidsoverlast kan echt letterlijk mensen ziek maken. Er treedt in sommige gevallen hoofdpijn op. Stress is ook een veel voorkomend probleem. Om nog maar te zwijgen over extra vermoeidheid. In de ergste gevallen kan zelfs gehoorschade een gevolg zijn van geluidsoverlast. Daarnaast leidt geluid enorm af. Of het nu gaat om een trillende koelkast of een zingende collega, de gedachten gaan die kant uit. En niet naar het lastige probleem dat de volledige aandacht vraagt. Akoestische wanden om het bureau zijn daarom in veel gevallen een ideale oplossing.

Meteen bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
totaalinrichting projectstoffering tapijttegels
Glaswanden met folie voor meer privacy