De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Akoestische wanden bureau

Akoestische wanden bureau hebben al veel mensen gelukkig gemaakt

Wat is geluid mooi. Denk alleen al aan zingende vogels. Of een prachtig koor of een orkest van hoog niveau. Wat denkt u van zingende kinderstemmetjes? Helaas kan geluid ook een ware plaag betekenen voor mensen. Luidruchtige buren bijvoorbeeld, wat kan dat lastig zijn. Ook op de werkvloer is geluid nogal eens een issue. Misschien gaat het om een collega die werkelijk altijd klaagt. Of een radiator die om de haverklap een irritant geluidje veroorzaakt. Erg handig zijn dan de akoestiek wanden bureau. Een rustig plekje om te werken. Vol met rust en privacy. Minder geluiden dringen door. Zoekt u ook naar akoestische wanden voor bureau? Dan bent u welkom bij De Kantoorinrichter. Bij ons is er voor elk budget een oplossing.

Zijn akoestiek wanden bureau wel echt noodzakelijk?

Zou het werkelijk zo’n vaart lopen? Een beetje omgevingsgeluid is toch geen enkel probleem? Toch blijkt een slechte kantoor-akoestiek het comfort van de medewerkers sterk te verminderen. Het is zelfs in sommige gevallen funest voor de gezondheid. En dan hebben we het nog niet eens over de productiviteit. Deze kan enorm omhoog door gebruik te maken van akoestische wanden bureau. De concentratie neemt automatisch toe. Een logisch gevolg is dat er meer werk uit handen komt.

Goede akoestische wanden voor bureau geven rust

Uit onderzoek blijkt dat goede akoestische wanden voor bureau het ziekteverzuim terugdringen. Hoe komt dit? Of u het gelooft of niet, geluidsoverlast kan echt letterlijk mensen ziek maken. Er treedt in sommige gevallen hoofdpijn op. Stress is ook een veel voorkomend probleem. Om nog maar te zwijgen over extra vermoeidheid. In de ergste gevallen kan zelfs gehoorschade een gevolg zijn van geluidsoverlast. Daarnaast leidt geluid enorm af. Of het nu gaat om een trillende koelkast of een zingende collega, de gedachten gaan die kant uit. En niet naar het lastige probleem dat de volledige aandacht vraagt. Akoestische wanden om het bureau zijn daarom in veel gevallen een ideale oplossing.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter