040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestische schermen bureau

Akoestische schermen bureau om geluidsoverlast terug te dringen

Schermen om het bureau lijken misschien in eerste instantie geen oplossing. Is dit wel een fraai gezicht? Vinden de werknemers dit prettig? Uiteraard is iedere situatie weer anders, maar uit de praktijk blijkt dat akoestiek schermen bureau door de meeste mensen zeer hoog gewaardeerd worden. Deze akoestische schermen voor bureau schermen het geluid en het zicht af. Tijdens een werkdag is er op veel momenten een uiterste concentratie nodig. Gaat een collega juist op dat moment bellen met een klant, dan kan dit zeer storend zijn. Sommige mensen kunnen zich zeer goed afschermen voor omgevingsgeluiden, maar veel mensen ook niet. Ook komt het voor dat werknemers continue worden afgeleid als er een collega heen en weer loopt. Akoestische schermen zijn dan een uitstekende oplossing. Met grote wanden zijn er eenvoudig extra ruimtes te creëren en met schermen om het bureau hebben mensen meer rust en privacy.

Akoestische schermen voor bureau geven meer concentratie

De meeste bedrijven gaan niet graag terug naar het cellenkantoor van vroeger. Het is prettig om met elkaar in een en dezelfde ruimte te verblijven. Er kan snel een overleg plaats vinden en informeel contact tussen het personeel onderling komt de werksfeer in veel gevallen ten goede. Maar helaas heeft elk voordeel zo zijn nadeel. Een aantal mensen ondervindt veel last van geluidshinder. Akoestische schermen voor het bureau zijn dan zeer welkom. Vraagt u zich af of dit ook bij u op kantoor een passende oplossing kan zijn? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter. We kunnen de situatie door de telefoon of via de mail bespreken. Het is echter ook mogelijk dat we een afspraak maken om langs te komen. Dan kunnen we bij u ter plaatse de situatie observeren en inventariseren.

Voor elk budget zijn er akoestiek schermen bureau

Graag komt u tegemoet aan de wensen van uw personeel. U wilt tenslotte geen overbodig ziekteverzuim omdat de mensen overbelast zijn. Voor sommige mensen betekenen prikkels een grote belasting. Zij zullen al vroeg op de dag moe zijn als ze steeds last hebben van ruis. Denk daarom zeker eens na over akoestische schermen bureau. Wees niet bang dat dit een enorme investering betekent. Bij De Kantoorinrichter is er voor ieder budget een goede oplossing voorhanden. Misschien heeft u ook niet voor ieder bureau een akoestisch scherm nodig? Bespreek dit ook gerust met uw werknemers. Kijk op onze website voor meer informatie. Vul ook geheel vrijblijvend het contactformulier in dat u daar vindt. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Glaswanden met folie voor meer privacy
Last van de akoestiek in een hoge hal, laat dan baffles plaatsen