040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Akoestische renovatie

Geluidsoverlast op kantoor? Overweeg dan een akoestische renovatie

Kantoren worden tegenwoordig modern ingericht. Een stijl wat al enkele jaren de trend is, zijn open kantoren. Hierbij is het de bedoeling dat een kantoor niet meer bestaat uit aparte hokken, maar dat er vooral gewerkt wordt in één grote ruimte. Dit geeft een veel minder bedompte uitstraling en kan bovendien ook gezonder zijn. Maar nadelen heeft een open kantoor ook. U zit namelijk met al uw collega’s in één grote ruimte, dus er kan sprake zijn van geluidsoverlast. Dit kan geluidsoverlast zijn van de telefoon die afgaat en gesprekken van collega’s onderling. Als geluidsoverlast dusdanig is, dat fatsoenlijk werken niet meer kan, dan is een akoestische renovatie het overwegen waard.

Hoe kunt u uw kantoor akoestisch renoveren?

Wilt u akoestisch renoveren, dan is het verstandig om hiervoor een expert in te schakelen. De expert heeft kennis over hoe de ruimte dusdanig ingericht kan worden, zodat u geen last meer heeft van geluidsoverlast op kantoor. Er zijn diverse methodes om uw kantoorruimte akoestisch in te richten. U kunt gebruikmaken van akoestische wanden die als zelfstandige wand kunnen fungeren, maar ook aan het bureau vastgemaakt kunnen worden. Een andere methode zijn akoestische plafondpanelen. Hiermee wordt een enorme geluidsreductie bereikt en de panelen kunnen uw kantoorruimte esthetisch verfraaien. Een andere vorm van akoestische plafondpanelen zijn akoestische wandpanelen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een multifunctionele akoestische oplossing met akoestische kasten. Naast het feit dat u geluidsoverlast vermindert, creëert u hier ook extra opbergruimte mee.

Renovatie akoestiek laten uitvoeren door De Kantoorinrichter

Heeft u last van onnodige geluidsoverlast op kantoor? Laat een renovatie akoestiek uitvoeren door De Kantoorinrichter. De Kantoorinrichter is de specialist op het gebied van akoestische renovatie en de experts kiezen in overleg met u altijd voor de juiste methode voor renovatie akoestiek. U mag van De Kantoorinrichter een gedegen advies verwachten over de akoestiek op uw kantoor, met kennis van zaken. Na de renovatie zult u merken dat u welke methode u ook kiest, een enorme geluidsreductie heeft bereikt.

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
Informeel overleg kantoor
Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop