Akoestische plafond oplossingen

Wellicht herkent u het. U werkt in een grote kantoorruimte. Op zich niet vreemd want het nieuwe werken vindt vaak plaats in een grote ruimte met flexibele werkplekken. Een nadeel van deze grote ruimtes is dat er geluidsoverlast kan zijn. Terwijl het efficiënter is om te werken in een minder gehorig kantoor. Gelukkig kan de inrichting de akoestiek van de werkruimte aanzienlijk verbeteren. Akoestische plafond oplossingen zijn een belangrijk onderdeel daarvan.

Akoestische plafond oplossingen

Ter verbetering van de akoestiek kunnen wij verschillende oplossingen aan het plafond aanbieden.

  •  Plafond Panelen
  • Systeemplafonds
  • Baffles
  • Akoestisch spuitwerk
  • Sonorex drukschotten

Indien één van onze adviseurs vrijblijvend geweest is kunnen wij een plan op maat maken. Dit zal resulteren in een plezierige, akoestisch verantwoorde werkomgeving.

Met onze producten zorgen wij ervoor dat ruimtes weer in balans komen en dat storende invloeden zoveel mogelijk beperkt worden.
Hierdoor kunnen wij uw werkruimte, vergaderkamer, entreehal weer werkbaar maken.

T. 040-2861441 of mail ons [email protected] Bestelt u liever direct klik dan hier.

Akoestisch plafond: effectieve en praktische oplossing

De akoestiek op kantoor is enorm belangrijk. Ongewenste geluiden zijn namelijk storend tijdens het werken, vergaderen en videobellen. De akoestiek heeft dan ook een grote invloed op de productiviteit en het concentratievermogen op kantoor, Bent u op zoek naar een manier om de akoestiek te verbeteren? Dan is een akoestisch plafond één van de oplossingen die wij u bij De Kantoorinrichter bieden. Aangezien het plafond het gehele oppervlak van het kantoor beslaat, is het vaak een effectief én praktisch om de akoestische problemen hier aan te pakken. Akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.

Plafond akoestisch verbeteren met panelen

Een plafond akoestisch verbeteren doen wij met behulp van panelen. Naast dat u kunt kiezen voor subtiele en onopvallende plafondpanelen, bieden wij u de optie om te kiezen voor design geluidswerende opties. Hierdoor wordt de akoestiek niet alleen verbeterd, ook uw kantoor krijgt een compleet nieuwe look. Kies bijvoorbeeld voor akoestische lampenkappen. In onze webshop kunt u de akoestische plafondpanelen direct bekijken. Daarnaast hebben wij op onze website meerdere foto’s geplaatst van projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo krijgt u een goed beeld van hoe een akoestisch plafond er uit kan komen te zien en wat wij voor u kunnen betekenen.

Akoestisch plafond kopen bij De Kantoorinrichter

Een akoestisch plafond kopen doet u snel en eenvoudig bij De Kantoorinrichter. Via onze webshop kunt u direct een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een persoonlijk advies of als u vragen heeft. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren op uw kantoor. Naast de akoestische plafondpanelen, werken wij ook met andere oplossingen om de akoestiek aan te pakken zoals akoestische wanden en concentrate units. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie of contacteer ons direct. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of het online contactformulier.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in...

Complete kantoorinrichting bij Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...