De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Akoestische panelen bureau

Akoestische panelen bureau om geluidsoverlast te verminderen

Meer dan de helft van alle kantoormedewerkers klaagt over geluidsoverlast. De ene keer gaat het om een collega die luidruchtig telefoneert en een andere keer is een stoel die vaak verschoven wordt het probleem. Merkt u dat dit bij u op het bedrijf ook speelt? Op zich is dit niet vreemd, want steeds minder bedrijven kiezen voor het cellenkantoor. Vroeger zaten er vaak maar een paar mensen bij elkaar op een kamer. Geluidsoverlast was toen minder een issue. Nu zitten er soms tientallen mensen in een ruimte en hoor je vanzelfsprekend meer van elkaar. Wist u dat akoestiek panelen bureau heel helpend kunnen zijn?

Akoestiek panelen bureau om geluidshinder terug te dringen

Door te kiezen voor bureauwanden of akoestische panelen, wordt de geluidshinder sterk vermindert. Een ander voordeel is dat mensen hun collega’s minder goed zien. Dit geeft rust op het visuele vlak. Kantoren die deze bureauwanden gebruiken zeggen over het algemeen dat de productiviteit toeneemt en dat de werknemers meer tevreden zijn. Het personeel wordt minder snel afgeleid door geluiden en bewegingen van andere mensen. Deze akoestische panelen voor bureau zijn verkrijgbaar bij De Kantoorinrichter.

Akoestische panelen voor bureau in veel stijlen verkrijgbaar

Natuurlijk moeten de akoestische panelen bureau passen bij het interieur. Dat begrijpen wij volkomen. Uiteraard is het belangrijk om de geluidshinder terug te dringen, maar het oog wil ook wat. Bij De Kantoorinrichter zijn de panelen verkrijgbaar in heel veel verschillende prints. Wilt u meer weten over deze manier van terugdringen van geluidsoverlast? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons een mail sturen, maar het is ook mogelijk om ons te bellen. Heeft u een specifieke vraag, vul dan ook gerust het formulier op onze website in. Wij nemen dan zelf zo snel mogelijk contact op met u.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter