040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestische panelen bureau

Akoestische panelen bureau om geluidsoverlast te verminderen

Meer dan de helft van alle kantoormedewerkers klaagt over geluidsoverlast. De ene keer gaat het om een collega die luidruchtig telefoneert en een andere keer is een stoel die vaak verschoven wordt het probleem. Merkt u dat dit bij u op het bedrijf ook speelt? Op zich is dit niet vreemd, want steeds minder bedrijven kiezen voor het cellenkantoor. Vroeger zaten er vaak maar een paar mensen bij elkaar op een kamer. Geluidsoverlast was toen minder een issue. Nu zitten er soms tientallen mensen in een ruimte en hoor je vanzelfsprekend meer van elkaar. Wist u dat akoestiek panelen bureau heel helpend kunnen zijn?

Akoestiek panelen bureau om geluidshinder terug te dringen

Door te kiezen voor bureauwanden of akoestische panelen, wordt de geluidshinder sterk vermindert. Een ander voordeel is dat mensen hun collega’s minder goed zien. Dit geeft rust op het visuele vlak. Kantoren die deze bureauwanden gebruiken zeggen over het algemeen dat de productiviteit toeneemt en dat de werknemers meer tevreden zijn. Het personeel wordt minder snel afgeleid door geluiden en bewegingen van andere mensen. Deze akoestische panelen voor bureau zijn verkrijgbaar bij De Kantoorinrichter.

Akoestische panelen voor bureau in veel stijlen verkrijgbaar

Natuurlijk moeten de akoestische panelen bureau passen bij het interieur. Dat begrijpen wij volkomen. Uiteraard is het belangrijk om de geluidshinder terug te dringen, maar het oog wil ook wat. Bij De Kantoorinrichter zijn de panelen verkrijgbaar in heel veel verschillende prints. Wilt u meer weten over deze manier van terugdringen van geluidsoverlast? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te bespreken, T. 040- 2861441 of mail ons via: info@dekantoorinrichter.com  Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor
projectinrichting in opdracht van Ahrend