040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestische oplossingen kantoor

Diverse akoestische oplossingen kantoor mogelijk

Blijf niet tobben als u te maken heeft met geluidsoverlast op het werk. Er zijn zoveel oplossingen denkbaar. Deze akoestiek oplossingen kantoor hoeven niet eens altijd veel geld te kosten. Soms is alleen een bepaalde kast of een speciaal soort scherm al voldoende om het probleem op te lossen. In de eerste plaats is het de vraag waar en wanneer het probleem voornamelijk optreedt. Wilt u graag deskundige hulp? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Bij ons is veel mogelijk om de akoestiek in bedrijven te verbeteren. Samen met u inventariseren we allereerst wat het grootste probleem is. Daarna zoeken we naar de meest passende oplossing.

De best passende akoestiek oplossingen kantoor vindt u bij ons

Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het zoeken van akoestische oplossingen kantoor. Ze hebben al heel wat projecten uitgevoerd en weten ook ongetwijfeld wat de beste optie is voor bij u op het kantoor. Systeemplafonds, drukschotten, panelen, akoestisch spuitwerk, kasten of designobjecten zijn een aantal akoestische oplossingen voor kantoor. Welke optie voor u het meest passend is, zouden we even moeten bespreken. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, vul dan op onze website het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sonorex drukschotten een van de akoestische oplossingen voor kantoor

Gaat het voornamelijk om geluidsoverlast dat afkomstig is van naastgelegen ruimtes? Dan is een scherm of een kast uiteraard geen oplossing. U kunt dan beter kiezen voor een van de drukschotten. De geluiden komen meestal via het systeemplafond in de andere ruimte binnen. Dit overgangsgeluid vermindert sterk als u gebruik maakt van drukschotten. Dit zijn panelen die gemaakt zijn van geperst steenwol. Aan elke kant is een behuizing van aluminiumfolie. De kwaliteit van de isolatie is verschillend. We zouden dan samen moeten kijken wat er bij u op kantoor precies nodig is. Neem gerust contact op om te overleggen of dit wellicht een van de passende akoestische oplossingen voor kantoor is bij u.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden
Akoestische panelen aan plafond