040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Akoestische kantoorwanden

Akoestische kantoorwanden

Zijn uw kantoorwanden akoestisch?

Heel veel kantorenwanden zijn van beton of glas, dit zijn harde materialen die geen geluid absorberen. Akoestische kantoorwanden kunnen op verschillende manieren in een ruimte toegepast en gecreëerd worden, hier is geen (grote) verbouwing voor nodig.

Flexibiliteit ook op het gebied van akoestische kantoorwanden

Een akoestiek kantoorwand kan op maat gemaakt worden. De Kantoorinrichter is gewend om specifiek voor elke klant mee te denken voor een oplossing.

Nieuw in ons assortiment zijn de super akoestische stenen gemaakt van akoestisch schuim en wollen stof, ontworpen om er fantastisch uit te zien, ruimte te verdelen en lawaai te verminderen. Snel geconfigureerd en opnieuw geconfigureerd, bieden deze stenen de flexibiliteit om ruimtes in de moderne open werkplek te veranderen door muren te maken voor ontmoetingsruimten en individuele werkgebieden; de dynamiek van een ruimte kan elk moment veranderd worden.

Met een absorptie van klasse A kan het effectief worden gebruikt voor de beheersing van de nagalm in een ruimte, maar het is ook een effectief scherm tegen ruis en heeft goede geluidsdempingseigenschappen, wat betekent dat het kan worden gebruikt om zowel spraak als visuele privacy te verbeteren. Vanwege zijn eenvoudig her configureerbare aard is het zeer gemakkelijk om ruimtes van verschillende niveaus van akoestische privacy te creëren.

Om het meeste uit het product te halen, kunt u dit beste installeren in een ruimte met een zeer absorberend akoestisch plafond en passende niveaus van omgevingsgeluid.

Waarom akoestische kantoorwanden?

Hier de voordelen van akoestische kantoorwanden op een rij:

  • Sterk absorberend vermogen van het geluid
  • Door een kleine aanpassing meer privacy en rust op een afdeling
  • Arbeidsproductiviteit gaat omhoog
  • Makkelijk te plaatsen en verplaatsen
  • Combineren met kleur en materialen
  • Flexibel
  • Gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen

Wilt u weten of akoestische wanden iets zijn voor bij u op kantoor of vraagt u zicht af of uw kantoorwanden akoestisch genoeg zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te bespreken, T. 040- 2861441 of mail ons via: [email protected]

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Last van de akoestiek in een hoge hal, laat dan baffles plaatsen