040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen om geluidsoverlast tegen te gaan

Er is steeds meer aandacht voor geluidsoverlast op het werk. Een goede akoestiek is onmisbaar. Werknemers die continue te maken hebben met ruis of storend geluid, zijn na een paar uur werken moe. Al heeft de ene persoon hier uiteraard meer last van dan de ander. Het probleem is ook dat er steeds meer wordt afgezien van het cellenkantoor. Mensen zitten niet meer met een beperkt aantal personen in een werkkamer, maar met grote aantallen personen bij elkaar. Geluidsoverlast kan dan gaan irriteren. Belangrijk is in dat geval bijvoorbeeld goede akoestiek bureauschermen. Bureauschermen zijn toch al nodig en als er dan direct gewerkt wordt aan de akoestiek, dan is dat mooi meegenomen.

Akoestiek bureauschermen mogelijk via De Kantoorinrichter

Akoestische bureauwanden zijn ideaal als er veel mensen in dezelfde ruimte werken. Akoestische bureauschermen zijn nog eenvoudiger in gebruik. Deze zijn gemaakt van geluiddempend materiaal en bekleed met stof. U begrijpt dat dit veel verschil zal maken voor uw personeel. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en merken. Neem contact op met De Kantoorinrichter als u denkt dat bureauschermen akoestisch een oplossing voor u kunnen betekenen.

Bureauschermen akoestisch optimaliseren de verstaanbaarheid

Bij vrijwel alle bedrijven is communicatie belangrijk. De ene werknemer komt ergens niet uit en vraagt even advies aan een collega. Horen direct alle andere collega’s ook dit gesprek? Dat is niet handig. Kunnen de collega’s die in overleg zijn elkaar wel goed verstaan? Akoestische bureauschermen kunnen hier zeer goed bij helpen. De verstaanbaarheid verbetert en de ruis vermindert. Wilt u de akoestiek op uw kantoor ook verbeteren? Wij denken graag met u mee. Voor ieder budget is er bij ons een passende oplossing. Kijk ook zeker eens op ons Pinterestbord. U ziet hier wat wij onder meer doen om de akoestiek op de werkvloer te verbeteren.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Glaswand geplaatst met een totale lengte van 32,5 meter
Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht