De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Akoestisch spuitwerk

In kantoren waar veel gecommuniceerd wordt heeft geluid invloed op de productiviteit en het werkplezier van de werknemers. Dit geldt zeker voor open kantoortuinen. Bijvoorbeeld geluiden als pratende collega’s, rinkelende telefoons en blazende printers. Deze geluiden kunnen leiden tot concentratieproblemen en vermoeidheid. Vandaar dat meer als de helft van de werknemers last heeft van galm en geroezemoes. Een goed doordachte ruimte akoestiek kan dat verbeteren.

Naadloos akoestisch plafond

Het plafond is in bedrijven vaak het grootste vrij beschikbare oppervlak. Dus het loont zeker de moeite om in de zoektocht naar betere akoestiek het plafond mee te nemen.

Het geluiddempende spuitwerk wat op de plafonds, en eventueel de wanden, wordt aangebracht bestaat uit cellulosevezels. Deze worden vervolgens met een speciale spuittechnologie naadloos aangebracht. Ze zijn leverbaar in verschillende diktes, structuren en kleuren. Alle varianten beschikken over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en zijn voor bijna elke constructieondergrond geschikt. Daarbij is akoestisch spuitwerk onderhoudsarm én duurzaam.

Eigenschappen van Akoestisch Spuitwerk

* Uitstekende geluidsabsorptie
* Nagalm tijd verminderen
* Energiebesparend
* Brandvertragend
* Milieuvriendelijk en duurzaam
* Geschikt voor bijna elke ondergrond
* In vele kleuren leverbaar
* Naadloos aangebracht voor een strak resultaat
* Onderhoudsarm

Dus heeft u een ruimte die akoestisch niet voldoet? Bel dan met De Kantoorinrichter voor een afspraak T. 040- 2861441

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter