040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestiek verbeteren kantoor

Te maken met geluidsoverlast? Schenk aandacht aan akoestiek verbeteren kantoor

Heeft u weleens op een rustig moment plaatsgenomen op een stoel en alleen maar geluisterd? In uw eigen werkkamer of in de ruimte waar uw personeel bezig is. Wat hoorde u toen? Was er ruis? Storend geluid misschien? Zowel vanuit de praktijk als uit onderzoek blijkt dat geluidsoverlast enorm storend is. De meeste mensen kunnen hier slecht tegen. De concentratie vermindert en de stress neemt toe. Uiteraard komt dit de productiviteit niet ten goede. Wilt u daarom de akoestiek kantoor verbeteren? Neem snel en vrijblijvend contact op met De Kantoorinrichter. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek op kantoren.

Verschillende opties bij akoestiek verbeteren op kantoor

Het is logisch dat tegenwoordig steeds meer mensen geluidsoverlast ervaren op het werk. Er wordt vaak gekozen voor andere inrichtingsconcepten. Het traditionele cellenkantoor verdwijnt en er komen meerdere mensen in een en dezelfde ruimte. Het geluid wordt eerder meer dan minder, want bij veel werkzaamheden is communicatie het sleutelwoord. De hamvraag is daarom: hoe kunt u de akoestiek verbeteren kantoor? De Kantoorinrichter heeft hiervoor verschillende mogelijkheden.

Hoe kunt u de akoestiek op kantoor verbeteren?

U wilt de akoestiek verbeteren op kantoor? Heeft u al eens gedacht aan de plafonds? Hier is veel winst te behalen als het gaat over akoestiek verbeteren kantoor. De Kantoorinrichter kan u hier meer over vertellen. Andere opties zijn bijvoorbeeld het gebruik maken van geluiddempende kunstwerken of een andere soort vloerbedekking kiezen. Zeker ook dit laatste kan de geluidsoverlast sterk verminderen. Wist u dat wij ook systeemwanden leveren? Is het probleem redelijk groot, dan adviseren wij soms ook het plaatsen van separatiewandjes. Welke oplossing in uw situatie het handigst is, zouden we eerst moeten inventariseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel
3D inzicht van interieurontwerp UVT
projectinrichting in opdracht van Ahrend