040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestiek verbeteren kantoor

Te maken met geluidsoverlast? Schenk aandacht aan akoestiek verbeteren kantoor

Heeft u weleens op een rustig moment plaatsgenomen op een stoel en alleen maar geluisterd? In uw eigen werkkamer of in de ruimte waar uw personeel bezig is. Wat hoorde u toen? Was er ruis? Storend geluid misschien? Zowel vanuit de praktijk als uit onderzoek blijkt dat geluidsoverlast enorm storend is. De meeste mensen kunnen hier slecht tegen. De concentratie vermindert en de stress neemt toe. Uiteraard komt dit de productiviteit niet ten goede. Wilt u daarom de akoestiek kantoor verbeteren? Neem snel en vrijblijvend contact op met De Kantoorinrichter. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek op kantoren.

Verschillende opties bij akoestiek verbeteren op kantoor

Het is logisch dat tegenwoordig steeds meer mensen geluidsoverlast ervaren op het werk. Er wordt vaak gekozen voor andere inrichtingsconcepten. Het traditionele cellenkantoor verdwijnt en er komen meerdere mensen in een en dezelfde ruimte. Het geluid wordt eerder meer dan minder, want bij veel werkzaamheden is communicatie het sleutelwoord. De hamvraag is daarom: hoe kunt u de akoestiek verbeteren kantoor? De Kantoorinrichter heeft hiervoor verschillende mogelijkheden.

Hoe kunt u de akoestiek op kantoor verbeteren?

U wilt de akoestiek verbeteren op kantoor? Heeft u al eens gedacht aan de plafonds? Hier is veel winst te behalen als het gaat over akoestiek verbeteren kantoor. De Kantoorinrichter kan u hier meer over vertellen. Andere opties zijn bijvoorbeeld het gebruik maken van geluiddempende kunstwerken of een andere soort vloerbedekking kiezen. Zeker ook dit laatste kan de geluidsoverlast sterk verminderen. Wist u dat wij ook systeemwanden leveren? Is het probleem redelijk groot, dan adviseren wij soms ook het plaatsen van separatiewandjes. Welke oplossing in uw situatie het handigst is, zouden we eerst moeten inventariseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Glaswanden met folie voor meer privacy
Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor