De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

3 tips bij het kiezen van interieur op kantoor

3 tips bij het kiezen van interieur op kantoor

Het opnieuw inrichten van uw kantoorinterieur kan een hele opgave zijn. Met welke zaken dient u rekening te houden? Wat kost een nieuw interieur? En hoe zorgt u dat iedereen tevreden is met de gemaakte keuzes? Om u te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, geven wij in dit artikel vier tips voor het kiezen van een nieuw kantoorinterieur! Zo kunt u effectief te werk gaan en bent u verzekerd van het beste resultaat!

1. Laat het interieur aansluiten op de ruimte

Van groot belang is natuurlijk dat het door u gekozen interieur aansluit op de rest van de kantoorruimte. Een modern kantoorgebouw met een bijna antiek interieur kan natuurlijk voor een raar beeld zorgen. Bekijk daarom goed welke zaken u combineert en of deze met elkaar in harmonie zijn. Het is daarbij van belang dat u let op verschillende stijlen en verschillende kleurencombinaties. Om stijlen en kleuren uit te testen, kunt u het best zoeken naar voorbeelden op internet, een kijkje nemen in showroom of advies inwinnen bij een interieurspecialist. Zo komt u er eenvoudig achter wat wel/niet bij elkaar past!

kantoorinrichting

2. Betrek uw werknemers bij de inrichting

Ten tweede is het vaak verstandig om uw werknemers te betrekken bij de inrichting van het nieuwe interieur, zij moeten er immers in gaan werken. Naast dat uw werknemers zich op deze manier sneller thuis zullen voelen, zorgt hun participatie voor een goede teamspirit en een gevoel van verantwoordelijkheid. Zo neemt u uw werknemers serieus en laat u merken dat hun mening voor u telt.

3. De functionele inrichting

Tot slot is er vanzelfsprekend nog de inrichting. Men zou het bijna vergeten maar een zo praktisch mogelijk interieur, is natuurlijk nog steeds eis nummer één. Bepaal daarom vooraf welke eisen u stelt aan uw nieuwe kantoorinterieur en stel vast welke praktische benodigdheden er zijn om dit te realiseren. Heeft u veel mensen voor een relatief kleine ruimte? Dan kan het helpen om één groot bureau te nemen in plaats van meerdere kleine bureaus. Is iedere werknemer gebaat bij een stukje eigen werkruimte? Zorg dan voor de nodige privacy. Het handigst is om deze eisen in samenspraak met uw medewerkers op te schrijven. Zo bent u er zeker van dat u niks vergeet en kunt u zo gestructureerd mogelijk toewerken naar het ontwerp van uw ideale kantoor.

Bent u op zoek naar een geschikte partij die u kan helpen bij het inrichten van een kantoorinterieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u het best contact met ons opnemen via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter