De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

3 redenen om het verbouwen van uw kantoor uit te besteden

3 redenen om het verbouwen van uw kantoor uit te besteden

Wilt u uw kantoor verbouwen? Wellicht kan de huidige inrichting echt niet langer mee, of dient u uit te breiden. In zo’n geval heeft u twee mogelijkheden. De verbouwing intern voor uw rekening nemen, waarbij uw eigen personeel aan de slag zal moeten. Of u besteedt de verbouwing uit aan een externe gespecialiseerde partij. In dit artikel zetten wij 3 redenen op een rijtje om de verbouwing van uw kantoor uit te besteden.

Snelheid van verbouwen

Uiteraard kunt u het verbouwen van uw kantoor zelf doen. Waarschijnlijk komt uw personeel niet vaak in aanraking met verbouwingen. Hierdoor zal er de nodige tijd inzitten met het plannen en regelen van allerlei zaken. Wanneer u de verbouwing uitbesteedt bent u er zeker van dat het gehele proces zo snel mogelijk wordt voltooid. Hierdoor zult u minder lang last hebben van eventuele verbouwwerkzaamheden.

kantoor verbouwen

Kwaliteit

Nogmaals, uw eigen mensen zijn ongeacht de beste bedoelingen waarschijnlijk geen specialisten op het gebied van verbouwingen. Goede ideeën kunnen daarom later toch lastig uitvoerbaar blijken of minder succesvol dan in eerste instantie gedacht. Wanneer u gebruik maakt van specialisten op het gebied van verbouwingen, dan weet u zeker dat al uw wensen en behoeften precies worden verwerkt als u voor ogen had. Eerst wordt er namelijk in samenspraak een plan opgesteld waarna stap voor stap de gehele verbouwing wordt doorgenomen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kosten van het verbouwen van uw kantoor

In eerste instantie lijkt het zelf verbouwen wellicht goedkoop en hoge kosten van een externe partij uit te sparen. Maar is dat wel zo? Gezien de snelheid van een externe partij, kunnen de kosten namelijk lager uitvallen dan wanneer u kiest om uw eigen mensen in te zetten. Daarnaast hebben externe partijen vaak ook inkoopadressen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen. Hier kunt u voordeel uithalen door verschillende offertes te vergelijken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Verantwoordelijkheid is ook nog een belangrijk item. Vaak zit er een overlap tussen leveranciers. Legt de electricien de stroom aan voor de airco of doet de aircoman het? Indien u het uitbesteed aan een partner kunt  van deze partij eisen dat de offerte geldend is en dat uitsluitingen die bepaalde leveranciers hanteren (bijvoorbeeld het openen en sluiten van plafonds) door de partner overgenomen worden. Hierdoor is uw risico laag en houdt u vat op uw budget. Indien u op zoek bent naar een geschikte partij om het verbouwen van uw kantoor uit te besteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van De Kantoorinrichter zijn jarenlang gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van diverse kantoren. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter